MOFA

return
Mònica Bartolí Fàbregas (Pallassa Mofa), pallassa excèntrica,actriu multidisciplinar,animadora sòciocultural (CFGS Vidal i Barraquer, Tarragona) i directora de projectes educatius i socials (Escola Educa, Barcelona). Diplomada en Arts Escèniques al Col.legi de Teatre de Barcelona (2005/2008) formada addicionalment en circ amb Merche Ochoa, Leo Bassi, Jango Edwards, Cristi Garbo, … entre d’altres (Circoteca de la Cia.Passabarret, Valls). Destaca un àmpli recorregut en representacions teatrals, i de carrer. En els últims anys porta a terme el seu projecte educatiu , coordinant i executant a La Selva del Camp (Campus d’Arts Escèniques), directora en Els Pastorets de Folch i Torres (2019, El Pla de Sta. Maria; Nexus Teatre), col.aboració amb Pallassos Sense Fronteres (estrenant el número clown MUSIC), actriu Curtmetratge S. Produccions 9878DC (en la cartellera del Brain Festival 2020), The beach, La platja (espectacle de carrer); El Viatge de la Pallassa Mofa (clown excèntric), La Rencontre des Petits Êtres (Cia. Katalambánõ), Clau de Do (Territori Creatiu Vallenc, 2020), gestionant i presentadora en Capbarret Online (Cabaret, 2020) i un Contacontes Online (2020) ; intervencions breus en la sèrie «Com si fós ahir» (TV3). Tallerista de teatre en diverses poblacions de Tarragona.
Creació d’espectacles a mida. Creació de perfils de personatge tant de teatre de carrer com de sala.
De ben petita, somiava ser-ho tot: una violinista de carrer, un detectiu en blanc i negre, una sargantana aerodinàmica i franca … Uns anys més tard, però ben aviat, vaig tenir l’oportunitat d’unir-me a un grup de teatre amateur. Tot i el desconeixement de l’escenari, l’afició progressà fins al punt de convertir-se en objectiu professional.
Una llarga estada a Barcelona va formar-me com a actriu i en ella vaig descobrir la meva màxima satisfacció en tots els camps, que ni m’imaginava: cinema, teatre, carrer,… Sempre tenint present que mai no es deixa d’aprendre en diferents disciplines, com clown, acrobàcia i interpretació dramàtica. Així, vaig decidir dedicar-me a la professió en tots els sentits.
Benvinguts a la meva web. Espero que hi trobeu el que busqueu!
“Es Sol cada dia es pon perquè l’admirem i el gaudim, així com la vida”
“Entre la nit hi ha milers de racons per mirar, i tots volen que els agafem”
A %d bloguers els agrada això: